Kalender for Nyord Kirke

Musik i Sommernatten

Søndag den 30. juli kl. 20.00 og 21.30:

Ralph Eschrig - den sejlende tenor

Ralph Eschrig er født i Dresden i 1959 og er uddannet operasanger. Hans musikalske uddannelse begyndte med violinspil, men da hans hænder var store blev det sang i stedet. Efter endt uddannelse og overstået værnepligt arbejdede han som solotenor ved flere operahuse i det daværende Østtyskland og i Østrig. Både han og hans kone Kristina Clemenz er i dag ansat som sangere i koret i Deutsche Oper Berlin.

Om sommeren nyder parret friheden i sejlbåden ”Alk” og i 2013 lagde de for første gang til i Nyord Havn. Det er siden blevet til en del besøg på øen, og i 2015 gav Ralph Eschrig koncert i Nyord Kirke. Det blev en stor succes.

Ralph Eschrig var ikke svær at overtale til endnu en optræden og belært af den første koncert, hvor der kun lige akkurat var plads de fremmødte, - har Ralph Eschrig og musikkerne Dmitri Klimov og Ib Myrner valgt at lave hele 2 koncerter samme aften. Den første kl. 20 og den anden kl. 21.30.

Lollesgaard og Noorbohandelen holder åbent for salg at drikkevarer og kaffe indtil kl. 22 denne aften, og i Galleri Nyord, hvor der er en udstilling med Ralph Eschrigs malerier, er der også åbent til kl. 22.

Der er fri entre til koncerterne. Der kan ikke reserveres pladser eller "lægges jakker" på stolerækkerne. Dørene til kirken åbnes kl. 19.30.

 

Søndag den 6. august kl. 10.30 - Højmesse

Præst: Lene Skov Opsahl

Den 21. oktober kl. 11.00 er der familiegudstjeneste i Nyord kirke.
Der er samtidigt 2 barnedåb. Alle er velkomne - f.eks. til at tage sit barnebarn med i kirke.

Præst: Lene Skov Opsahl